Marie Costers new Managing Director at CodaBox

Marie Costers neemt de rol van Managing Director bij CodaBox over van Martin Servais, die nu deel uitmaakt van de Raad van Bestuur. Marie neemt de dagelijkse leiding van de E-docs Business Unit binnen Isabel Group voor haar rekening. Haar objectief is om de integratie en de groei van de business verder te zetten en de e-invoicing ambities van Isabel Group verder vorm te geven.

Michael Custers new Chief Strategy & Marketing Officer at Isabel Group

Michael Custers start als Chief Strategy & Marketing Officer bij Isabel Group om de marktpositie van de grootste Belgische Fintech te helpen verstevigen, om het portfolio aan oplossingen uit te breiden en te integreren, en om de internationale expansie te stimuleren.

Michael ruilt HRtech in voor Fintech. De voorbije 12,5 jaar heeft hij NGA Human Resources (ARINSO International) helpen groeien tot marktleider wereldwijd binnen HR & payroll outsourcing. Hij heeft klanten wereldwijd bijgestaan digitale HR-oplossingen zoals SaaS, cloud, analytics en BPaaS te implementeren. Voordien was Michael actief bij Certipost, de joint venture van Proximus en Bpost.

Donwnload persbericht