Digitale handtekeningen eenvoudig met SignHere en itsme®

Op 21 februari kondigden we de lancering aan van SignHere op ons Digital Me event in Brussel. Naast ondertekenen via email en sms, laat SignHere je ook toe om je handtekening te zetten met de nieuwe mobiele gekwalificeerde handtekening van itsme®, genaamd itsme® Sign.

SignHere en itsme® Sign bieden samen een unieke digitale oplossing om op een eenvoudige en veilige manier alle documenten waarvoor een handtekening vereist is, digitaal te ondertekenen, goedkeuren en verspreiden tussen alle partijen:

  • SignHere biedt een digitale opvolging van de documenten met verschillende opties om te ondertekenen (zie onder)
  • itsme® Sign voorziet de mobiele gekwalificeerde handtekening – conform eIDAS  – waardoor het document een legale status geniet in heel Europa

Hoe SignHere en itsme® Sign samenwerken:SignHere laat mensen elke document dat een handtekening nodig heeft tekenen, goedkeuren en verspreiden. Deze oplossing rekent voorgoed af met de eindeloze en vaak stresserende last minute jacht op de nodige handtekeningen. Dankzij SignHere besparen alle partijen kostbare tijd en kunnen ze genieten van een meer kwalitatieve samenwerking.

SignHere voorziet 4 opties om te tekenen:

  • One-time password via email
  • One-time password via SMS
  • Belgian eID card (.beID) = gekwalificeerde digitale handtekening
  • itsme® Sign = gekwalificeerde digitale handtekening

Voor elk type contract

Het is geschikt voor alle documenten die standaard meerdere handtekeningen vereisen, bijvoorbeeld mandaten, aandeelhoudersovereenkomsten, jaarverslagen en notulen van jaarvergaderingen.

Kwalificeer nu uw digitale handtekeningen