Isabel 6 stapt nieuw tijdperk in met andere naam en look

Nieuwe Belgische multibanking applicatie Seven innoveert

Brussel, 20 juni, 2019 – Isabel 6, het multibancaire platform van Isabel Group, zal in september 2019 in een nieuw jasje worden gestoken. Met een nieuwe naam – Seven – en een frisse look stelt het de focus op gebruiksgemak, mobiliteit en connectiviteit met 26 partnerbanken centraal.

In 1995 was Isabel de eerste om een multibancaire oplossing op de Belgische markt aan te bieden. 24 jaar later en vele integraties rijker, is Isabel 6 een vaste waarde voor veel Belgische bedrijven. Elke dag verwerkt het platform 7 miljard euro aan betalingen.

Veiligheid en innovatie

Klantenfeedback wijst uit dat professionele gebruikers bankrekeningen mobiel willen raadplegen en bedrijfsbetalingen mobiel willen ondertekenen. Daarbij is veiligheid evenwel een grote bezorgdheid. Met een nieuwe, mobiele en hoogbeveiligde omgeving komt Seven tegemoet aan de verwachtingen van de zakelijke gebruiker.

Seven biedt naast connectiviteit met 26 Belgische banken een financieel dashboard en zal bijkomende financiële diensten mogelijk maken. Op vlak van veiligheid, een van de troeven van het platform, komen er naast de huidige Isabel SmartCard ook extra methodes om mobiel aan te melden en betalingen te ondertekenen, zoals itsme®.

Toekomst van multibanking

Jean de Crane, CEO Isabel Group: “Het huidig ecosysteem van Isabel 6 met haar 26 partnerbanken zorgt ervoor dat bedrijven via een multibancair platform al hun transacties kunnen beheren. Het doel is om met de vernieuwing onze positie als Belgische marktleider nog te verstevigen. Met Seven luidt Isabel de toekomst van multibanking voor de professionele gebruiker in. We streven naar een half miljard B2B betalingen in 2020.”

Beschikbaarheid

Vanaf september 2019 is er een eerste versie van Seven beschikbaar. De 50 000 Isabel 6-klanten zullen in fases uitgenodigd worden om op eigen tempo van de oude naar de nieuwe omgeving over te stappen.